A început construcția noului stadion din Craiova. Planuri mari pentru inaugurarea arenei de 30.000 de locuri



07 сентября 2015

A început construcția noului stadion din Craiova. **Planuri mari pentru inaugurarea arenei** de 30.000 de locuri

Lucrările la noua arenă din Bănie au fost demarate luni, cu aproape o lună întârziere faţă de data anunţată iniţial. Stadionul cu 30.000 de locuri, care va costa 50 de milioane de euro, bani de la Compania Naţională de Investiţii, are termen de finalizare luna noiembrie a anului viitor. Sunt planuri mari la Craiova, pentru inaugurarea Arenei.

Firma care s-a ocupat de demolarea record din primăvară are sarcina de a finaliza construcţia noului stadion în 14 luni şi jumătate. Astfel aproape 500 de muncitori vor lucra zi lumină, pentru a da la cheie arena care pe lângă cele 30.000 de locuri pentru suporteri, aproape toate acoperite, va mai găzdui restaurante, un hotel dar şi multe spaţii comerciale.

Mare fan al echipei Real Madrid, primarul Lia Olguţa Vasilescu speră că Ronaldo şi Bale vor fi primele nume mari care vor călca pe noua arenă din Bănie. Conducătorii grupării CS Universitatea, vor, în schimb, să aducă rivala lui Real, pe Atletico, la meciul de inaugurare.

La finalul acestui an, va fi inaugurat stadionul de atletism, cu 5.000 de locuri, lucurările la această arenă fiind în întârziere aproximativ o lună.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑