Prima calificare a Islandei: Nordicii s-au calificat pentru prima data la Campionatul European - VIDEO



07 сентября 2015

Nationala Islandei scrie istorie. Nordicii s-au calificat pentru prima data la Campionatul European dupa remiza de aseara cu reprezentativa Kazahstanului, scor 0 la 0. Fanii islandezi sunt in al 9-lea cer de fericire.

 


Fanii Islandei sunt fericiti pentru ca de aceasta data ei nu vor fi nevoiti sa priveasca europenele la televizor. Echipa lor merge la turneul final. Islanda a remizat, aseara, pe teren propriu, cu nationala Kazahstanului, scor 0 la 0. In grupa A, islandezii au 19 puncte, fiind la egalitate cu Cehia, care si ea s-a calificat la Campionatul European. Cehii au batut, in deplasare, Letonia, scor 2 la 1. Limbersky si Darida au inscris pentru oaspeti. 


In grupa A, lupta pentru locul 3, care duce la baraj, este incinsa la maxim. Turcia a produs surpriza aseara, reusind sa bata Olanda cu 3 la 0. Ozyakup si Arda Turan au marcat in prima repriza. 


Dezastrul olandezilor a fost completat in minutul 86, atunci cand Burak Yilmaz a facut 3 la 0. Turcia ocupa locul 3 in grupa A, avand 12 puncte, iar Olanda e in spate, cu 10 puncte. Pana la finalul calificarilor mai sunt 2 etape. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑