Moldova şi Muntengeru se vor duela în cel de-al patrulea meci direct



07 сентября 2015
foto: frf.ro

Selecţionata Muntenegrului este considerată favorită în meciul cu Moldova. Echipa este mai sus în clasamentul FIFA şi are în lot jucători mult mai valoroşi decât reprezentativa ţării noastre.

Moldova şi Muntenegru se vor duela în această seară în al patrulea meci direct.

Cele două reprezentative s-au întâlnit prima dată în 2013, la Chişinău, în preliminariile Mondialului din Brazilia. Atunci, muntenegrenii s-au impus cu scorul de 1-0. Singurul gol al meciului a fost marcat de Mirko Vucinic.

Peste jumătate de an, naţionala noastră şi-a luat revanşa la Podgorica, obţinând o victorie istorică, scor 5-2. Aceasta este deocamdată ultima victorie a naţionalei noastre într-o campanie preliminară.

Anul trecut, Moldova şi Muntenegru s-au întâlnit din nou la Podgorica, deja în preliminariile EURO-2016. "Şoimii" au învins atunci cu 2-0.

Cei mai valoroşi jucători din lotul Muntenegrului sunt Mirko Vucinic, fosta vedetă a lui Juventus Torino, dar şi actualul fotbalist al lui Inter Milano, Stevan Jovetic.

Primul este cotat de site-urile de specialitate la 9 milioane de euro, iar Jovetic costă cu şase milioane mai mult. Cei mai scumpi jucători din lotul actual al Moldovei sunt Alexandru Gaţcan, care are o valoare de 1,5 milioane şi Igor Armaş, care costă 1,2 milioane. Muntenegru este pe locul 77 în clasamentul FIFA, în timp ce Moldova ocupă locul 124 în ierarhia mondială.

Selecţionata pregătită de Branko Brnovic este favorită la casele de pariuri în partida cu tricolorii. Reprezentativa Muntenegrului are cota 2 pentru o victorie. Egalul este cotat la 3,5, iar un succes al selecţionatei Moldovei poate aduce câștiguri de patru ori mari.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑