Şumudică îşi felicită jucătorii, după victoria cu Viitorul: "Au caracter şi sunt o echipă care produce fotbal"



 

**VIDEO** Şumudică îşi felicită jucătorii, după victoria cu Viitorul:

VIDEO Viitorul - Astra 1-2 Astra şi-a consolidat primul loc în Liga 1, după ce s-a impus cu 2-1 pe terenul echipei de pe poziţia a doua, Viitorul. Giurgiuvenii au revenit după ce au fost conduşi la pauză, iar Marius Şumudică este încântat de faptul că elevii săi au demonstrat că au caracter.

"Îmi felicit jucătorii. Au demonstrat că au caracter şi că sunt o echipă care produce fotbal, iar asta înseamnă mult pentru mine. Să revii de la 0-1 la pauză, cu o echipă foarte bună, şi cu golul victoriei făcut de doi jucători intraţi pe parcurs reprezintă nişte motive de bucurie pentru mine.

La pauză am schimbat puţin. Nu am vrut să mă închid. L-am băgat pe Teixeira, jucător de atac, şi am preferat să intre De Amorim, pentru că simţeam că pot câştiga. Am venit aici să joc, să câştig", a declarat Şumudică, la finalul partidei.

În urma acestei victorii şi a înfrângerii suferite de Pandurii la Iaşi (0-1), Astra s-a desprins în fruntea clasamentului din Liga 1, iar aceste puncte s-ar putea dovedi decisive în lupta pentru titlu.

"Suntem o echipă calificată în play-off în proporţie de peste 90% şi avem şanse să ne distanţăm, iar aceste puncte, chiar dacă se înjumătăţesc, contrează foarte mult", a explicat antrenorul Astrei.

La primul meci ca titular la Astra, Daniel Niculae a fost decisiv pentru giurgiuveni, marcând golul egalizator, care a relansat practic meciul.

"Abia aştept să joc cu doi atacanţi, cu el şi cu Alibec. E un jucător bun, care ne ajută, un superprofesionist în ceea ce priveşte pregătirea. După 7 luni în care a stat pe la Digi, a venit şi a jucat la nivelul ăsta. Merită tot respectul.

M-am rugat de el toată vara. Am reuşit, împreună cu Dani Coman, să-l conving şi iată că azi ne-a ajutat, ne-a băgat în cărţi", a precizat Şumudică.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑