Naţionala de rugby a Noii Zeelande a fost felicitată de Prinţul Charles



 

**VIDEO** Naţionala de rugby a Noii Zeelande a fost felicitată de Prinţul Charles

Neo-zeelandezii sunt în culmea fericirii. După ce au cucerit la Londra cea de-a treia Cupă Mondială, cei mai buni rugbişti din lume au fost felicitaţi de Prinţul Charles, chiar la ei acasă.

Sărbătoarea rugbiştilor neo-zeelandezi continuă şi la o săptămână de la câştigarea Cupei Mondiale. Reveniţi acasă, campionii le-au prezentat fanilor trofeul Webb Ellis.

După Auckland şi Christchurch, reprezentativa All Blacks a defilat în capitala Wellington, iar cel mai aclamat a fost eroul finalei de pe Twickenham, Dan Carter.

"Aceste trei zile au fost speciale, iar momentul culminant este sosirea la Wellington. Este incredibil faptul că am putut să punem zâmbete pe feţele oamenilor şi este minunat să fim în Wellington pentru a sărbători alături de locuitorii oraşului", a declarat Dan Carter.

"Când îmbraci tricoul Noii Zeelande, nu contează din ce parte a ţării vii. Atmosfera a fost incredibilă în cele trei oraşe în care am fost", a completat Richie McCaw.

Campionii mondiali au fost felicitaţi de Prinţul Charles pentru performanţa din Anglia.

"Am călătorit 19.000 de kilometri pentru a veni aici să felicităm cea mai bună echipă de rugby din lume. Dar ce le voi spune australienilor săptămâna viitoare?", a glumit Prinţul Charles,

Noua Zeelandă este cea mai titrată reprezentativă din rugby, cu trei titluri mondiale.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑