Zielona Gora - Panathinaikos 71-68. Prima victorie în Euroligă pentru echipa lui Vlad Moldoveanu



 

**VIDEO** Zielona Gora - Panathinaikos 71-68. Prima victorie în Euroligă pentru echipa lui Vlad Moldoveanu

Vlad Moldoveanu şi Zielona Gora au obţinut prima victorie în Euroliga de baschet, 71-68 cu Panathinaikos. Într-un alt meci, Unicaja Malaga a facut scor cu italienii de la Sassari, 80-62.

Prima victorie pentru Zielona Gora, echipa lui Vlad Moldoveanu, în actuala editie a Euroligii. Românul a fost printre primii marcatori ai partidei cu Panathinaikos, dar nu a reuşit să mai puncteze până la final.

Colegii săi s-au apărat, însă, excelent şi au controlat partida. A fost 40-33 pentru polonezi la jumătatea meciului, iar diferenţa a ajuns chiar la 11 puncte, aproape de sfârşitul sfertului trei.

Panathinaikos a revenit în joc şi a egalat la 63, când mai erau două minute şi jumătate. Zielona Gora a jucat, însă, perfect fazele de final. Koszarek i-a distanţat pe polonezi, iar replica lui Diamantidis nu i-a mai ajutat pe oaspeţi.

S-a terminat 71-68 şi Panathinaikos a rămas ultima în grupă, cu o singură victorie din patru meciuri, şi coşaveraj sub Zielona Gora.

Unicaja Malaga a obţinut cea de-a patra victorie din tot atâtea meciuri în grupa D din Euroligă.

Italienii de la Sassari au rezistat doar în prima parte, în care au şi condus, scor 37-36, dar sfertul 3 a început dezastruos pentru ei.

Unicaja a reuşit 19 puncte la rând şi soarta meciului era deja decisă. La final a fost 80-62 pentru spanioli, iar Richard Hendrix a fost principalul marcator, cu 19 puncte.

Formaţia din Malaga rămâne neînvinsă, iar în runda viitoare joacă în deplasare cu CSKA Moscova, cealaltă echipă din grupă care are un parcurs perfect până acum.

Sursa foto: basketzg.pl

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑