Niculae e în urmă la capitolul condiţie fizică, dar nu ar refuza naţionala: "Îmi revin pas cu pas"



**VIDEO** Niculae e în urmă la capitolul condiţie fizică, dar nu ar refuza naţionala:

VIDEO. Viitorul - Astra 1-2. Daniel Niculae a fost unul dintre cei mai buni oameni ai lui Marius Şumudică. A marcat golul egalizator, primul al lui pentru lider, după o acţiune pornită de la mijlocul terenului.

Aflat la al doilea meci în tricoul giurgiuvenilor şi al acestui sezon, Nico nu este încă pus la punct la capitolul condiţie fizică, dar nu a renunţat încă la echipa naţională.

"E prea devreme să vorbim despre asta. Eu încerc să mă reacomodez la viaţa de sportiv de performanţă, încerc să îmi fac treaba la antrenamente, să îmi recâştig condiţia fizică pe care am avut-o înainte. Îmi voi reveni pas cu pas şi sper să urc cu ajutorul colegilor.

Dacă voi fi de folos, fie pe teren 90 de minute, fie de pe bancă, eu îmi voi face treaba cât mai bine la echipa de club. Dacă pe viitor, lucrurile vor sta bine, de ce nu? Dacă se va apela la mine la echipa naţională, niciodată nu voi spune nu", a comentat Niculae, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

39 de prezenţe a adunat Daniel Niculae în tricoul naţionalei, pentru care a marcat 9 goluri. Ultimul dintre ele a venit într-un amical cu Belgia, disputat cu 4 ani în urmă şi pierdut de tricolori cu 1-2.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑