Glory 25 Monza: Robin van Roosmalen și-a apărat centura, după un meci de 5 reprize



 

**VIDEO** Glory 25 Monza: Robin van Roosmalen și-a apărat centura, după un meci de 5 reprize

Olandezul Robin van Roosmalen și-a apărat cu succes centura de campion Mondial la categoria ușoară în Gala Glory 25 de la MonzaItalia transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport.

Adversarul său a fost de data aceasta thailandezul Sittichai cu aproape 150 de meciuri în palmares. Dupa 5 reprize foarte echilibrate, în care van Roosmalen și-a pus în valoare tactica și forța loviturilor de braț iar Sittchai tehnicile de genunchi și de picior, decizia a fost în unanimitate (5 – 0), dar foarte strânsă (48 –la47) în favoarea luptătorului olandez care își apără cu success pentru a doua oară centura de campion mondial Glory la categoria 70 kg.

În turneul piramidal de la categoria welter ( 77 kg.) s-au întâlnit olandezul Murthel Groenhart, care în prima semifinală l-a învins prin TKO în repriza a doua pe italianul Nicola Gallo, și francezul Karim Ghajji învingător la puncte în a doua semifinală disputată cu elvețianul Yoann Kongolo.

Chiar dacă în prima repriză Ghajji a fost numărat de arbitru, francezul a rămas în picioare și în cele din urmă Groenhart a obținut victoria la puncte în unanimitate și va avea șansa să lupte cu centura pe masă împotriva conaâionalului său Nikey Holzken in Glory 26.

În aceeași gală din 4 decembrie de la Amsterdam, care va fi transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport, românul Benny Adegbuyi va încerca să-și ia revanșa în fața olandezulio Rico Verhooven și să câștige titlul mondial al greilor.

Sursa foto: mmamania.com

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑