Al Ahli - Guangzhou Evergrande 0-0. Olăroiu păstrează șanse pentru câștigarea Ligii Campionilor



 **VIDEO** Al Ahli - Guangzhou Evergrande 0-0. Olăroiu păstrează șanse pentru câștigarea Ligii Campionilor

Al Ahli (Emiratele Arabe Unite), echipa antrenată de Cosmin Olăroiu, a remizat, pe teren propriu, scor 0-0, cu Guangzhou Evergrande, în prima manșă a finalei Ligii Campionilor Asiei.

Partida a fost disputată la Dubai și, pe finalul meciului (minutul 84), Abdulzaiz Haikal, jucătorul lui Olăroiu a fost eliminat și va rata astfel meciul retur, care va avea loc pe 21 noiembrie, la Guangzhou.

Al Ahli a fost la un pas să nu dispute finala: a eliminat-o pe Al Hilal cu scorul general de 4-3 (1-1 în tur, 3-2 în retur), dar gruparea saudită a făcut un apel la TAS, afirmând că echipa lui Olăroiu a folosit un fotbalist fără drept de joc, pe Oussama Assaidi, ce a evoluat în ultimele 20 de minute ale manşei secunde. Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a anunţat miercuri că a respins apelul depus de clubul saudit de fotbal Al Hilal.

Pentru al doilea an consecutiv, în finala Ligii Campionilor Asiei a ajuns o echipă antrenată de un român. În stagiunea precedentă, Laurenţiu Reghecampf a pierdut trofeul cu Al Hilal, după o dublă manşă cu Western Sydney Wanderers. Australienii s-au impus pe teren propriu, cu 1-0, şi au rezistat în retur (0-0).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑