Celta Vigo – Valencia 1-5. Surpriză pe Balaidos, duble Alcacer și Parejo



 

**VIDEO** Celta Vigo – Valencia 1-5. Surpriză pe Balaidos, duble Alcacer și Parejo

Balon de oxigen pentru Valencia, după 5-1 pe terenul Celtei Vigo. Paco Alcacer și Parejo au reușit câte o dublă pe Balaidos.

Valencia a realizat șocul etapei în Spania, după ce a zdrobit revelația Celta Vigo cu 5-1, chiar pe Balaidos. Trupa lui Nuno Espirito Santo a deschis scorul în minutul 12 prin Paco Alcacer, după un contraatac devastator. Celta a egalat peste zece minute, prin Augusto Hernandez, aflat la primul gol al sezonului în Primera Division.

Gazdele puteau trece în avantaj în minutul 38, dar Jaume Domenech a intervenit salvator în fața lui Nolito, apoi, în prelungirile primei reprize, Valencia a revenit în avantaj. Dani Parejo a executat impecabil o lovitură liberă și l-a învins pe Sergio Alvarez.

Imediat după pauză, liliecii și-au majorat avantajul grație lui Alcacer, care a profitat de cadoul făcut de Jonny Castro și a realizat dubla. Galicienii au încercat să revină în meci, dar nici Orellana, nici Nolito nu l-au putut învinge pe Jaume.

În loc de 2-3 a fost 1-4, pentru că Parejo a făcut și el dubla din pasa lui Alcacer. Ultimul cuvant l-a spus tot Valencia, care a închis tabela în minutul 77 prin Mustafi.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑