PSG – Taoulouse 5-0. Ibrahimovic a reușit a treia dublă a sezonului



 

**VIDEO** PSG – Taoulouse 5-0. Ibrahimovic a reușit a treia dublă a sezonului

PSG a reușit cea mai categorică victorie din acest sezon de Ligue 1,  5-0 cu Toulouse. Ibrahimovic a reușit o dublă pentru campioana Franței, a treia pentru el în acest sezon, după cele cu Bastia și Marseille, în timp ce oaspeții nu au șutat vreodată pe spațiul porții.

Festival de goluri pe Parc des Princes, unde liderul, PSG, nu a avut milă de Toulouse, echipa cu cea mai slabă defensivă din Ligue 1. Angel Di Maria a deschis scorul din lovitură liberă, în minutul 6, cea de-a patra reușită a argentinianului în acest sezon.

Zlatan Ibrahimovic a profitat de o respingere greșită și a făcut 2-0 cu o lovitură de cap din apropiere. Lucas Moura l-a înlocuit pe Edinson Cavani și imediat și-a făcut simțită prezența. Gol din centrarea lui Van der Wiel, la capătul unei acțiuni inițiată de brazilian.

Moura a stat apoi la originea celui de-al doilea gol al lui Ibrahimovic, cu un șut din afara careului, pentru ca o altă rezervă, Lavezzi, să stabilească scorul final, 5-0, după o nouă eroare în defensiva lui Toulouse.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑