Încă o înfrângere pentru Chelsea, în Premier League. Record negativ în cariera lui Jose Mourinho



 

Încă o înfrângere pentru Chelsea, în Premier League. **Record negativ** în cariera lui Jose Mourinho

Chelsea nu și-a revenit nici în etapa a 12-a din Premier League. Campioana en titre a fost învinsă, în deplasare, de Stoke, cu 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Marko Arnautovic, în minutul 53 al meciului de pe Britannia Stadium.

Acest rezultat a înregistrat un record negativ în cariera lui Jose Mourinho: niciodată managerul lusitan nu a pierdut 3 meciuri consecutive de campionat. Eșecul cu Stoke a venit după cele cu Liverpool (1-3) și West Ham (1-2).

Mourinho s-a aflat într-o situaţie ingrată la meciul cu Stoke. Dincolo de poziţia ocupată de Chelsea în Premier League (16), tehnicianul portughez nu a putut fi alături de elevii săi în partida de sâmbătă, fiind interzis pe stadion, după o decizie a Federației Engleze de Fotbal.

De asemenea, Chelsea a pierdut 3 meciuri consecutive în Premier League pentru prima oară în acest mileniu. 1999 a fost ultimul an în care gruparea de pe Stamford Bridge a înregistrat o asemenea contraperformanță.

Mai mult, Chelsea a ajuns la 7 înfrângeri în această stagiune, mai multe decât au împreună Manchester United, Arsenal și Manchester City. O singură echipă a reușit să termine în primele 6 locuri în istoria EPL, după ce a adunat maxim 11 puncte după primele 12 runde, Aston Villa (2003-04).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑