Timișorenii și-au luat gândul de play-off: “Ne așteaptă un play-out destul de disputat”



 

**VIDEO** Timișorenii și-au luat gândul de play-off: “Ne așteaptă un play-out destul de disputat”

VIDEO Poli – Dinamo 0-1. Timișoara a ajuns la șaspte meciuri fără victorie în Liga 1 și practic păstrează șanse minime să mai prindă primele șase locuri. Jucătorii și-au luat gândul de la play-off și acum și-au propus să intre cu cât mai multe puncte în play-out.

Imediat după partida de pe Bega, Marius Croitoru a vorbit despre eșecul de sâmbătă seara, decis de gafa lui Sascha Kirschstein: “Meci greu, cu o echipă foarte bună, din păcate greșeala unui jucător ne-a costat unul sau trei puncte. E colegul nostru, are nevoie de încurajări, au fost meciuri în care a contribuit la puncte.

Când nu câștigi, nu sunt momente plăcute pentru nicio echipă. Am avut un început de retur cu echipe foarte bune.

Dinamo nu ne-a pus niciun fel de probleme, singurele probleme ni le-am pus noi. Nu știu dacă ne-am luat adio de la play-off, dar jucăm cu ultima echipă de deasupra liniei, ne-a laut trei puncte, s-a distanțat foarte mult. Este foarte greu să prindem play-off-ul.

Obiectivul acum e acumularea de puncte, să începem play-out cu câteva puncte în magazie. Ne așteaptă un play-out destul de disputat. Lipsa golurilor, lipsa concentrări, ne-au privat de câteva puncte importante.”

Poli e pe locul 10, cu 15 puncte, zece mai puține față de ASA Tg. Mureș, echipa de pe locul 6, ultimul de play-off, dar vicecampioana are un meci mai puâin jucat.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑