Dinamo a pierdut două piese de bază pentru derby-ul cu Steaua: "Trebuie să obținem cele 3 puncte"



 

**VIDEO** Dinamo a pierdut două piese de bază pentru derby-ul cu Steaua:

VIDEO. Poli Timișoara - Dinamo 0-1. Bucureștenii au câștigat cele 3 puncte pe Bega, dar această victorie i-a costat scump. "Câinii" au pierdut două piese de bază pentru derby-ul cu Steaua, din etapa a 18-a.

Andrei Marc și Cosmin Matei au fost avertizați și sunt suspendați pentru cumul de cartonașe galbene. Mircea Rednic a vorbit despre absența celor doi, dar și despre posibilitatea ca meciul cu Steaua să nu se dispute pe Arena Națională.

"Am pierdut doi jucători pentru meciul cu Steaua, Matei și Marc au ajuns la 4 galbene. Aș vrea să jucăm pe Arena Națională, pentru toată lumea, suporteri, jucători.

Trebuie să obținem cele 3 puncte, dar dacă jucăm ca azi nu vom avea nicio șansă. Le-am dat liber jucătorilor până marți. După aceea, începem antrenamentele. Vom avea și un amical", a comentat antrenorul bucureștenilor, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Derby-ul Dinamo - Steaua se va disputa duminică, 22 noiembrie, de la ora 20:30, și este transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑