Mulțescu, vehement împotriva arbitrului și a ardelenilor: ”La meciurile cu CFR mă aștept la orice!”



 

**VIDEO** Mulțescu, vehement împotriva arbitrului și a ardelenilor: ”La meciurile cu CFR mă aștept la orice!”

VIDEO FC Voluntari – CFR Cluj 2-2. CFR Cluj a egalat la București, sâmbătă, dintr-un penalty discutabil, contestat îndelung atât de jucătorii Voluntariului, dar și de antrenorul Gigi Mulțescu. Acesta a explodat împotriva arbitrului și a ardelenilor.

Mulțescu a fost extrem de vehement după meci și chiar dacă a recunoscut faptul că portarul Dan Balauru a greșit la faza la care s-a acordat penalty, tehnicianul îl acuză atât pe Adrian Comănescu, pe asistentul Florin Păunescu, cât și pe oaspeți.

“Trebuia să avem 5-0 la pauză, în loc de 5 a fost 1-0. Am avut 2-0 și n-aveam voie să nu câștigăm jocul.

N-ai cum să ieși. Putea să dea cu capul, dar s-a dus contre-pied și în final a pus bomboana pe colivă domnul arbitru.

Tușierul. Șmecherul ăsta de aici, ca tușier. Că centralul n-a dat, n-a fost niciun 11 metri, l-am văzut de 25 de ori. E nimic! Să fim serioși, sub nicio formă! Greșeala lui e greșeala lui, dar și o rușine de arbitraj.

Lasă jocul liber, sunt mai puternici și sunt obișnuiți să fie agresivi, dintotdeauna așa a fost, acasă erau obișnuiți să taie lemne și nu se întâmpla nimic, au jucat peste limită și i-a lăsat.”, a spus tehnicianul gazdelor.

Mulțescu nu s-a ferit apoi să vorbească mai mult și mai dur despre CFR: “Mă așteptam, mă așteptam. La meciurile cu CFR mă aștept la orice. Păi n-a fost,d e-a lungul timpului, ce dracu? Oameni tari au capotat. Pe Porumboiu, care era un om puternic, și l-au făcut ca la Nufărul. Nu pot eu să vorbesc mai mult, dar se știe despre ei.”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑