Prodan, denunț la DNA împotriva lui Burleanu



 

**VIDEO** Prodan, denunț la DNA împotriva lui Burleanu

Fostul internațional Daniel Prodan, director sportiv în Fedeația Română de Fotbal, a depus un denunț la DNA împotriva noului președite al FRF, Răzvan Burleanu. Prodan e în conflict deschis cu cel care l-a înlocuit pe Mircea Sandu la Casa Fotbalului, după ce acesta i-a cerut să părăsească forul pe care-l conduce.

"Am fost la DNA să fac un denunț legat de domnul Răzvan Burleanu, în legătură cu achiziționarea unor terenuri, la Onești și la Ploiești.", a declarat Prodan, la ieșirea din sediul DNA. Luni, Burleanu declarase într-o conferință de presă că acesta îi ceruse 100 000 de euro ca sa plece de la FRF.

Totodată Prodan a cerut din nou ca Răzvan Burleanu să aducă dovezi clară legate de o acuzație de viol adusă fostului fundaș al naționalei: "Îl invit pe domnul Răzvan Burleanu să aducă plângerea de viol de care vorbește și care se laudă că o are șis e laudă cu ea, și să o depună la organele competente, ca să vedem care sunt dovezile de viol, legate de Didi Prodan. Sunt total dezamăgit, încearcă să mânjească valorile din țara asta."

În vârstă de 42 de ani, Daniel Prodan a strâns 54 de jocuri în tricoul echipei naționale, pentru care a marcat un gol. A participat la turneul final al Cupei Mondiale din 1994, din Statele Unite, și la Euro 96. Cu Steaua a câștigat cinci titluri de campion al României și o Cupă, jucând în Champions League.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑