Ludogorets este nucă tare pentru Steaua! A eliminat-o pe Lazio și a produs surpriza sezonului în UEL



08 августа 2014

**VIDEO** Ludogorets este nucă tare pentru Steaua! A eliminat-o pe Lazio și a produs surpriza sezonului în UEL

Ludogorets Ragzrad are serioase argumente să spere la calificarea în grupele UEFA Champions League, mai ales că în sezonul trecut a izbutit cea mai bună campanie europeană din istorie, ajungând până în optimile Europa League, acolo unde a fost eliminată de Valencia.

Anul trecut, Ludogorets a fost eliminată de Basel în play-off-ul Champions League, dar apoi a ieșit fără probleme dintr-o grupă complicată în Europa League, din care au mai făcut parte PSV Eindhoven, Cernomoreț Odessa și Dinamo Zagreb, iar după cele șase meciuri a acumulat nu mai puțin de 10 puncte.

În 16-imile competiției, Ludogorets a produs însă marea surpriză și a eliminat-o pe Lazio, una dintre echipele cotate cu șanse bune la câștigarea trofeului. Cu Stoicho Stoev pe bancă, antrenor care a părăsit între timp formația din Razgrad, bulgarii au învins la Roma cu 1-0, prin golul marcat de Roman Bezjak, titular în remiza care a dus-o pe Ludogorets în play-off-ul UCL, 2-2 cu Partizan, la Belgrad.

Returul cu Lazio, de la Sofia, acolo unde se va disputa și meciul retur cu Steaua, a fost unul palpitant, în fața unui stadion arhiplin. Oaspeții au deschis scorul prin Balde, iar apoi Perea a punctat pentru 0-2 și italienii se îndreptau spre un rezultat care să le permită calificarea mai departe.

Bezjak și Zlatinski au înscris apoi în 10 minute, iar la scorul de 2-2, Ludogorets era în optimile Europa League. Finalul a fost cu adevărat dramatic. Klose a readus-o în avantaj pe Lazio, dar brazilianul Quixada, vedetă și acum în echipa bulgarilor, a dat lovitura decisivă în minutul 88 și a stabilit rezultatul final, 3-3.

Steaua o va întâlni pe Ludogorets Razgrad în play-off-ul UCL, urmând să joace prima manşă pe 19 august, pe teren propriu. Returul va avea loc pe 27 august, în Bulgaria.

Ambele partide vor putea fi urmărite în direct la Digi Sport. Fazele VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro, dar şi pe mobil, pe m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑