Astralii au încredere în șansa lor, cu Olympique Lyon. Kehinde Fatai: ”Avem șanse 50%-50%!”



08 августа 2014

 

**VIDEO** Astralii au încredere în șansa lor, cu Olympique Lyon. Kehinde Fatai: ”Avem șanse 50%-50%!”

Cu un singur eşec în cele 10 meciuri jucate în Europa League în sezonul trecut şi în cel actual, Astra atacă cu încredere dubla din play-off, cu Olympique Lyon. 0-2 cu Maccabi Haifa a fost înfrângerea care le-a oprit drumul spre grupe anul trecut. Francezii au fost eliminaţi în sferturi de Juventus.

„E meci foarte greu, abia aștept să jucăm cu echipa mai puternică, dar toate sunt la fel. Depinde de noi dacă suntem pregătiți pentru meci, mai tare sau nu”, a declarat ”românul” Kehinde Fatai.

Gabriel Enache nu este la fel de optimist precum colegul său de echipă, dar recunoaște: ”nu avem nimic de pierdut”. ”Din păcate, am căzut cu cea mai tare echipă. Vor fi meciuri foarte foarte grele, cu o echipă foarte puternică. Nu e nimic pierdut. Mergem să ne jucăm șansa noastră, trebuie să înscriem”, a spus Enache.

Astra nu se compară cu Lyon în ceea ce priveşte experienţa internaţională - francezii au jucat numai sezonul trecut 14 meciuri europene. Cu toate acestea, diferența nu-l sperie pe Fatai.

„Avem 50%-50% șanse să mergem mai departe. Până nu jucăm, nu zicem”, a explicat Kehinde Fatai, completat de Enache: ”Cu ei se va vedea la ce nivel suntem. Sper să fim la un nivel foarte ridicat și să ne ridicăm la performanțele și echipa lor”.


 

 

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑