Gane se ia de suporterii olteni după egalul cu Viitorul. Stelea e mulțumit de remiză



08 августа 2014

 

La finalul meciului CS Universitatea Craiova - Viitorul, scor 2-2 (DETALII ȘI VIDEO AICI), cei doi antrenori au căzut de acord că rezultatul a fost unul echitabil.

Bogdan Stelea consideră că elevii săi merită acest punct și este mulțumit de progresul arătat de aceștia de la startul sezonului.

"Finalul a fost al nostru, dar pe parcurusul meciului au avut și ei ocaziile lor. Am venit să jucăm fotbal, a ieșit un spectacol frumos. Craiova este o echipă bună, ce poate crește, la fel și noi. Cel mai important este că a fost un meci deschis.", a spus antrenorul Viitorului.

Stelea a ținut să clarifice faptul că nu a avut nicio ceartă cu fostul coleg de la națională, și totodată patronul echipei, Gică Hagi. "Nu a fost niciodată vorba de o demisie a mea. S-ar fi vehiculat că aș fi avut un conflict cu Gică. Împreună facem ca echipa să meargă și să crească."

Pe finalul meciului, suporterii olteni i-au cerut demisia lui Ionel Gane, însă rivalul de pe banca Viitorului îl sfătuiește pe acesta să nu plece urechea la scandările respective. "Să nu se ia după suporteri, să nu își dea demisia. Am văzut o atitudine foarte bună, pozitivă, comunică mult. Nu cred că ar trebui să se pună vreun moment problema ca el să demită."


De cealaltă parte, Gane i-a acuzat pe fanii care nu au încurajat echipa în momentele dificile.

"Suporterii ne încurajau frumos la 2-1, apoi mi-au cerut demisia la 2-2. Tipic oltenesc, îmi pare rău să o spun, trecem de la agonie la extaz. În momente importante, în loc să încurajeze, se strigă demisia. Acest lucru mă întărește pe viitor.", a declarat antrenorul oltenilor.

Cu toate că nu este mulțumit de rezultat, Gane recunoaște că a fost unul echitabil.

"Nu sunt mulțumit. Era un meci important, trebuia să îl câștigăm. Am revenit foarte bine, am condus, păcat că nu am făcut 3-1. Am cedat apoi, au înscris și puteau chiar câștiga. A fost un joc echitabil.

Unii jucători nu au jucat bine, așa cum mă așteptam. Voi face o analiză. Trebuia să luăm cele trei puncte, dar rezultatul este echitabil.", este de părere tehnicianul craiovenilor.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑