Pick Szeged - Poli, finala turneului de la Timișoara. Meciul va fi la Digi Sport



08 августа 2014

 

**VIDEO** Pick Szeged - Poli, finala turneului de la Timișoara. Meciul va fi la Digi Sport

Pick Szeged va lupta pentru trofeul amical de la Timișoara cu echipa locală Poli, în direct la Digi Sport 2, sâmbătă, de la ora 17:00.

Bănăţenii au trecut de vicecampioana Serbiei, Radnicki Kragujevak. Handbaliştii lui Constantin Ştefan s-au instalat la conducere încă din start. Contraatacul a funcţionat perfect, iar la pauză bănăţenii aveau un avans de cinci goluri, 17-12. Diferenţa a crescut în actul secund, iar Poli a câştigat la final cu 36-27.

În celălalt meci al zilei, Ştiinţa Bacău a reuşit să joace de la egal la egal cu Pick Szeged, deţinătoarea Cupei EHF. Maghiarii au început mai bine, însă handbaliştii lui Mateo Garalda au ţinut aproape şi au preluat conducerea, în minutul 17, graţie reuşitei lui Tokic. Un gol avans au avut băcăuanii şi la pauză, 14-13.

În repriza secundă, cele două echipe au mers cap la cap până aproape de final. Experienţa vicecampioanei Ungariei si-a spus însă cuvantul, iar Pick Szeged s-a impus cu 31-27. A fost un duel special şi pentru cei doi tehnicieni. Mateo Garalda s-a aflat faţă în faţă cu antrenorul alături de care a cucerit titlul mondial în 2005, Juan Carlos Pastor.

Ştiinţa Bacău şi Radnicki Kragujvak se vor înfrunta în finala mică, tot sâmbătă, de la ora 15:00, în direct la Digi Sport 1. Meciul va fi precedat de emisiunea Săptămâna de handbal, de la ora 14:30.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑