Jucătorii naţionalei Moldovei au frică de adversari. Ce spune Alexandru Curteian înainte de meciul din Muntenegru



08 сентября 2015
foto: sport.md

Jucătorii naţionalei Moldovei au frică de adversari! Înainte de partida cu Muntenegru, selecţionerul Alexandru Curteian spune că fotbaliştii se tem să comită greşeli în meciurile cu echipele mai valoroase şi acesta ar fi unul dintre motivele rezultatelor slabe din ultima perioadă. 

Moldova nu a mai obţinut nicio victorie de aproape un an şi jumătate, iar Alexandru Curteian vrea să spargă gheaţa în meciul din această seară, cu Muntenegru, din preliminariile EURO-2016. 

"Există o frică de a juca, este frică de a controla mingea, asta-i normal. Noi avem nevoie de timp, echipa are nevoie de timp, pentru a avea încredere", a spus selecţionerul Moldovei, Alexandru Curteian. 

Naţionala Moldovei este pe ultimul loc în grupa G, cu doar două puncte obţinute în şapte meciuri. Atât staff-ul tehnic, cât şi jucătorii îşi doresc să obţină prima victorie în această campanie preliminară, pentru a bucura suporterii naţionalei.

"În meciul cu Muntenegru noi vrem să câştigăm. Situaţia nu este prea bună pentru moralul echipei şi oamenii din Moldova tot vor ca în sfârşit selecţionata să câştige. Noi vrem să câştigăm să vom face tot posibilul", a mai spus Curteian. 

"Suntem într-o situaţie nu prea bună, avem puţine puncte. Acesta va fi unul dintre ultimele meciuri acasă în aceste preliminarii. În situaţia care s-a victoria va fi ca o gură de aer pentru toată populaţie", a declarat fundaşul selecţionatei Moldovei, Igor Armaş.

Alexandru Gaţcan ar putea rata şi partida cu Muntenegru. Acesta este accidentat, însă există şanse să se recupereze până la ora meciului.

Totodată, din cauza accidentărilor în partida din această seară nu vor evolua Alexandru Epureanu şi Artur Ioniţă.

Meciul va avea loc pe stadionul Zimbru şi va începe la ora 21:45. Partida dintre Moldova şi Muntenegru va fi arbitrată de belgianul Sebastien Delferiere. În 2013, acesta a mai arbitrat, la Tiraspol, meciul dintre Sheriff şi Tromso, din grupele Ligii Europei.

Atunci, echipa din stânga Nistrului s-a impus cu 2-0.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑