&SONDAJ Al treilea 0-0 consecutiv. Se califică România la Euro? Clasamentul şi programul



08 сентября 2015

 

**VIDEO&SONDAJ** Al treilea 0-0 consecutiv. Se califică România la Euro? Clasamentul şi programul

VIDEO România - Grecia 0-0. Tricolorii nu au reuşit să învingă Grecia, pe Arena Naţională, în cea de-a opta etapă a preliminariilor pentru Euro 2016. Elevii lui Anghel Iordănescu au ajuns astfel la al treilea rezultat consecutiv de 0-0 în Grupa F

România a fost ajutată indirect de rezultatul partidei dintre Irlanda de Nord şi Ungaria (1-1) şi şi-a păstrat locul 2 în grupă, la un punct în spatele nord-irlandezilor şi la 3 lungimi în faţa maghiarilor.

În ultimele două etape, România va întâlni Finlanda, pe teren propriu (8 octombrie) şi Feroe, în deplasare (11 octombrie). 

Pentru a se califica direct la turneul final din Franţa, tricolorii trebuie să se claseze pe unul dintre primele două locuri ale grupei. Cel mai bun loc 3 din preliminarii merge, de asemenea, la Euro 2016, în timp ce restul formaţiilor de pe poziţia a treia în grupele de calificare vor juca baraj.

La egalitate de puncte cu Ungaria, maghiarii sunt avantajaţi de golul înscris în deplasare (0-0 la Budapesta şi 1-1 la Bucureşti). În schimb, suntem peste Irlanda de Nord la "directe" (2-0 acasă şi 0-0 în deplasare).

VIDEO Rezumat România - Grecia 0-0:

Grupa F - meciuri disputate, rezultate, clasament şi program:

></p><p> </p><p> </p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑