Rusia, in furtuna si flacari: In orasul Kazani sunt ploi, in regiunea Irkutsk - incendii - VIDEO



08 сентября 2015

Vreme extremala in Rusia! Daca in orasul Kazani cel putin 20 de persoane au avut de suferit in urma ploilor si a vantului puternic, atunci in regiunea Irkutsk, oamenii se lupta cu flacarile. Acolo, cel putin 150 de mii de hectare de vegetatie au fost afectatate de incendii.

 


Furtuna puternica a cuprins orasul Kazani inca de ieri. Astazi, ploile abundente continua. Potrivit autoritatilor, 10 persoane, dintre care un copil, au fost ranite la o statie de autobuze, unde o parte din acoperisurile locuintelor din apropiere au fost daramate de vantul puternic si au cazut peste oameni. Victimele au spus ca pe alocuri a plouat cu grindina, iar bucatile de gheata erau cat un ou de prepelita. 


Potrivit presei straine, furtuna a daramat copaci si linii de electricitate. In timp ce in Kazani, oamenii se ascund de ploi, in regiunea Irkutsk, localnicii lupta cu flacarile. 


Zeci de pompieri au fost mobilizati ca sa faca fata incendiilor de vegetatie. Flacarile au afectat peste 150 de mii de hectare de pamant, in special in jurul lacului Baikal. Pompierii sustin ca au localizat zeci de focare, insa deocamdata nu au reusit sa stinga flacarile. 


 “ Bravo sunt băieţii! Eu le strigam să se întoarcă, iar ei s-au grăbit ca să stingă flăcările.”


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑