Nationala Romaniei a incheiat al treilea meci consecutiv cu scorul de 0 la 0, in calificarile Campionatului European - VIDEO



08 сентября 2015

Au uitat cum se marcheaza un gol. Nationala Romaniei a incheiat al treilea meci consecutiv cu scorul de 0 la 0, in calificarile Campionatului European. Aseara, echipa lui Anghel Iordanescu a remizat, acasa, cu Grecia.

 


Romania a dominat meciul de pe Arena Nationala din Bucuresti. Echipa lui Anghel Iordanescu a atacat mult formatia greaca si a avut ocazii bune de gol. Problema a fost, insa, la finalizare. Budescu, Torje si mai ales Keseru au avut ghinion cat incape in 5 meciuri. Grecia a insistat rar in atac. Partida s-a incheiat fara goluri. Este a 3-a remiza de 0 la 0 consecutiva pentru romani, in preliminariile Campionatului European. 


Anghel IORDANESCU, SELECTIONER ROMANIA: “ Mai sunt 6 puncte puse in joc. Nu am de ce sa intru in panica ” 

 
Gabi TORJE, ATACANT ROMANIA: “ Trebuie sa fim realisti. Astazi nu am facut un joc foarte bun. Mai ales in prima repriza a fost un joc prost din partea noastra. ” 

 
Tot aseara, Irlanda de Nord a remizat, scor 1 la 1, in meciul cu Ungaria. Gazdele au fost salvate de la infrangere, in prelungiri, de atacantul Kyle Lafferty. 


Astfel, in grupa F, Irlanda de Nord conduce cu 17 puncte. Romania are 16, iar Ungaria – 13 puncte. Pana la finalul calificarilor mai sunt 2 etape. In octombrie, Romania va juca acasa contra Finlandei, iar apoi in deplasare, cu Insulele Feroe. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑