Noua Zeelandă atacă un nou titlu mondial la rugby! Campioana în exerciţiu face ultimele pregătiri



08 сентября 2015
foto: rtl.fr

Campioana în exerciţiu face ultimele pregătiri pentru Mondialul care va începe săptămâna viitoare în Anglia. All-Blacks sunt decişi să-şi apere titlul cucerit cu patru ani în urmă.

Naţionala de rugby a Noii Zeelande a efectuat ultimul antrenament pe teren propriu înainte de a pleca la Campionatul Mondial din Anglia.

Jucătorii campioanei Mondiale spun că vor să ajungă cât mai departe la cea mai importantă competiţie de rugby şi, dacă va fi posibil, să-şi apere titlul câştigat în 2011.

"S-a transmis un mesaj clar pentru noi. Trebuie să mergem la Mondial pentru a câştiga fiecare meci şi să ajungem cât mai departe. Nu putem proceda altfel, uneori toţi sunt duri cu noi, dar astfel devenim mai concentraţi zi de zi, săptămână de săptămână", a declarat jucătorul Noii Zeelande, Sam Cane. 

Noua Zeelandă va juca într-o grupă cu Argentina, Tonga, Georgia şi Namibia. All-Blacks se vor duela în primul meci cu reprezentativa Argentinei. Partida va avea loc pe 20 septembrie, pe stadionul Wembley, din Londra.

"La acest antrenament am pus accentul pe pregătirea fizică. A fost o sesiune de pregătire mai dură, dar facem tot posibilul pentru a fi gata la meciul cu Argentina", a spus antrenorul naţionalei Noii Zeelande, Ian Foster. 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑