Amintiri cu Adi Mutu și Dănuț Lupu: “I-am zis că dacă-mi ia mingea, mă duc și cer schimbare”



08 сентября 2015

 

**VIDEO** Amintiri cu Adi Mutu și Dănuț Lupu: “I-am zis că dacă-mi ia mingea, mă duc și cer schimbare”

Dănuț Lupu și Adi Mutu au fost poate cei mai talentați jucători ai generațiilor lor, dar amândoi la fel de capricioși și de “speciali” atât pe teren, cât și în afara lui. Cei doi au fost adversari în Liga 1 trei sezoane, Lupu jucând la Rapid, iar Mutu la FC Argeș, apoi la Dinamo. Din acea perioadă Lupu își amintește un meci direct.

Prin telefon, la Digi Sport Special, Dănuț Lupu a fost întrebat dacă echipa națională ar trebui să aibă și jucători cu mai mult tupeu și dacă a întâlnit în carieră un fotbalist tânăr tupeist.

Răspunul fostului fotbalist a venit prompt: ” Mutu, de exemplu. Am jucat un FC Argeș - Rapid, 1-0 am câștigat noi, m-a înjurat Mutu 90 de minute. Din minutul 1 până în minutul 90 m-a înjurat. L-am fugărit după meci, dar nu l-am prins în vestiar. L-am prins după aia, la un amical Argentina – România.

Juca la Pitești Chiriță, de la Târgoviște, și Chiriță l-a învățat: înjură-l că se enervează. M-am rugat de el tot meciul, de Mutu: dacă-i iei o dată mingea, îți jur că mă duc și cer schimbare.

Dar în afară de nebuneala pe care o avea, trebuie să recunosc, Mutu avea și niște calități. Era un puști pe vremea aia, dar echipa aia stătea în ceea ce făcea el. Dar, ușor, ușor, ați văzut, a și crescut, în ghilimele spus, datorită nesimțirii lui.”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑