A început numărătoarea inversă. A rămas 1 an până la startul Jocurilor Paralimpice de la Rio



08 сентября 2015
foto: prostemcell.ro

A mai rămas 1 an până la startul Jocurilor Paralimpice de la Rio! Comitetul de Organizare a dat start numărătorii inverse, iar cu această ocazie a avut loc şi un festival pentru sportivii paralimpici.

Brazilienii au organizat un festival sportiv cu exact un an înainte de startul Jocurilor Paralimpice de la Rio.

Sportivii s-au întrecut la diferite probe, volei, baschet, scrimă şi atletism.

În cadrul evenimentului s-a dat start numărătoarei inverse pentru Jocurile Paralimpice. Organizatorii promit că anul viitor va avea loc cea mai spectaculoasă ediţie a Jocurilor Paralimpice.

"Aici vom organiza cea mai frumoasă ediţie a Jocurilor Paralimpice din întreaga istorie. Nu mă refer la nivelul de organizare, ci la căldura sufletească cu care va fi organizat evenimentul. Va fi o adevărată sărbătoare", a declarat preşedintele Comitetului de Organizare, Carlos Nuzman.

Oficialii Comitetului Internaţional Paralimpic au dat asigurări că toată infrastructura va fi gata la timp.

"În ceea ce privește organizarea, cred că suntem aproape de final cu pregătirile. În timpul apropiat vom inaugura un edificiu sportiv. Deci, lucrările decurg foarte bine, iar totul va fi gata în termenii stabiliți", a spus vicepreşedintele Comitetului Internaţional Paralimpic, Andrew Parsons. 

Luna trecută, organizatorii au început vânzarea biletelor pentru spectatorii brazilieni. Numărul total al biletelor care vor fi puse în vânzare va fi de 3,3 milioane. Dintre acestea, două milioane de bilete au preţul de aproape şapte dolari.

Cea de-a 15-a ediţie a Jocurile Paralimpice se va desfăşura în perioada 7-18 septembrie, la Rio de Janeiro.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑