DE NECREZUT! Oraşul Bălţi rămâne plin de gropi. Funcţionarii au pierdut peste TREI MILIOANE de lei



08 октября 2015
FOTO: PUBLIKA.MD

Mai multe drumuri din municipiul Bălţi vor rămâne nereparate în acest an. Asta pentru că autorităţile locale nu au depus la timp actele necesare pentru a beneficia de 3,5 milioane de lei, alocate în acest sens de Guvern. Responsabilii de la Primărie spun că 15 zile sunt prea puţine pentru a depune o solicitare de fonduri.

"Cum vom arăta noi acum, după ce am pierdut 3,5 milioane de lei? Acum, când problema banilor e atât de acută, în special pentru Bălţi", a spus viceprimarul municipiului Bălți, Leonid Babii. 

"Ce puteam să facem din data de 14 iunie până în 3 iulie? Noi nu am reuşit să facem nimic în această perioadă", a spus șeful Direcției Gospodărie Municipală Bălţi, Veaceslav Zincovschi.

"Trebuia să expediaţi o scrisoare la Ministerul Transporturilor în care să indicaţi drumurile care necesită a fi reparate, aşa cum se făcea de obicei", i-a replicat viceprimarul Leonid Babii.

Şoferii din Bălţi spun că angajaţii primăriei au dat dovadă de iresponsabilitate.

Cu 3,5 milioane de lei, autorităţile ar fi putut repara capital aproximativ 2 kilometri de drum sau ar fi putut plomba gropile de pe o suprafaţă de zece mii de metri pătraţi.

Potrivit autorităţilor locale, pentru reparaţia capitală a celor peste 260 de kilometri de drum din oraş, este nevoie de peste două miliarde de lei.

În acest an, din fondul rutier, au fost alocate 17 milioane de lei pentru reabilitarea drumurilor din Bălți, dintre care cele 3,5 milioane nu au fost transferate.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑