Liverpool a revenit pe primul loc în Campionatul Angliei



 

07.04.2014 16:32

Cormoranii au învins aseară cu 2 la 1 West Ham United. Liverpool are cu 2 puncte mai mult decât Chelsea. Londonezii vor disputa mâine cu Paris-Saint Germain meciul retur din sferturile Ligii Campionilor. Partida va fi transmisă în direct de 2 plus.

Steven Gerrard a fost omul meciului cu West Ham United. Сăpitanul echipei Liverpool a transformat cu sânge rece două lovituri de la 11 metri.

West Ham a replicat prin Demel, care a marcat după o greşeală comisă de portarul cormoranilor. Liverpool a câştigat cu 2 la 1 şi a obţinut a 7-ea victorie la rând în Campionatul Angliei. Tot aseară Arsenal Londra a pierdut cu 0 la 3 meciul cu Everton. Tunarii au rămas însă pe locul 4 în clasament. Liderul campionatului englez este Liverpool, având un avantaj de 2 puncte faţă de Chelsea Londra. Aristocraţii vor juca mâine cu Paris Saint-Germain în manşa retur din sferturile Ligii Campionilor. Partida va fi transmisă în direct de 2 plus începând cu ora 21 şi 45 de minute. De la aceeaşi oră postul de televiziune Canal 3 va difuza în direct un alt meci din sferturi dintre Borussia Dortmund şi Real Madrid.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑