Copiii talentați ai României intră în finală.



Concursul Academia Cartoon Network, desfășurat de cunoscutul post de televiziune pentru copii, cu sprijinul Digi Sport, a intrat pe ultima sută de metri.

Peste 100 de copii, băieți și fete de vârste diferite și din toate colțurile țării, concurează pentru marele premiu: un antrenament la Londra cu atacantul echipei Arsenal, germanul Lukas Podolski.

Timp de aproape o lună de zile s-au antrenat, s-au filmat și au încărcat pe site-ul Cartoon Network clipurile cu cele mai bune tehnici de fotbal pe care le știu.

Acum au nevoie de susținerea publicului: până pe 17 iulie, oricine poate vota AICI clipul favorit.

Cele mai votate clipuri intră în finală, iar juriul Digi Sport va alege un câștigător. Cel mai talentat copil va pleca la Londra în a doua parte a anului, însoțit de un părinte, și se va antrena - împreună cu copiii din alte șapte țări europene - cu Lukas Podolski. Ceilalți finaliști vor primi mingi, jocuri și echipamente oficiale Academia Cartoon Network.

Concursul, aflat la a doua ediție, a trimis deja un băiat la Londra în 2012. Nandi Tamas, în vârstă de 12 ani, s-a antrenat anul trecut cu Robin van Persie.

 /></p>
<p>
<object classid=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑