Fundaşul Thomas Vermaelen este împrumutat Barcelonei de către Arsenal. Cât costă tranzacţia



09 августа 2014

 

Arsenal a acceptat oferta de 19 milioane euro făcută de FC Barcelona pentru transferul fundaşului belgian la echipa spaniolă.

Presa britanică scrie că fundaşul urmează să plece la Barcelona pentru a semna contractul şi a fi prezentat la gruparea blaugrana.

"În acest moment, Thomas Vermaelen este cu noi. El e accidentat, însă se va reface în curând. S-ar putea întâmpla ca el să plece. Dacă va pleca vom fi nevoiţi să căutăm un înlocuitor, deoarece el este un jucător important în echipa noastră", a remarcat Arsene Wenger, antrenorul tunarilor.  

Fotbalistul belgian se mai afla şi în vizorul formaţiei engleze Manchester United. El ar putea fi al doilea fundaş central transferat de Barcelona în această vară, după Jeremy Mathieu, care a fost adus de la Valencia.

Vermaelen a jucat pentru Arsenal 150 de meciuri din 2009. Fundaşul a fost achiziţionat de Arsenal cu cinci ani în urmă, cu 10 milioane de lire sterline. Vermaelen, în vârstă de 28 ani, căpitanul lui Arsenal în ultimele două sezoane, a participat în această vară la Cupa Mondială din Brazilia cu selecţionata ţării sale.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑