Norocul nu ne poate urmări la nesfârşit! Echipele din Moldova au dat de adversari cu "MAJUSCULĂ" în play-offul Europa League



09 августа 2014

 

Cel mai greu le va fi "zimbrilor" care vor da piept cu vicecampioana Greciei, PAOK Salonic.

După calificarea "cu scârţ" în play-offul Ligii Europa, Zimbru va lupta pentru un loc în grupe cu "RĂZBOINICII" de la PAOK. Grecii au în lot şi un fost campion European - Dimitris Salpingidis. Veteranul a prins şi câteva meciuri la Campionatul Mondila din Brazilia. La clubul din Salonic este legitimat şi românul Răzvan Raţ. Cel mai scump fotbalist al elenilor este Siadis, cotat la 3 milioane şi jumătate de euro pe site-urile de specialitate. Prima manşă dintre Zimbru şi PAOK se va disputa la Chişinău pe 21 august.

În aceeaşi zi, Sheriff va juca în deplasare cu Rijeka, echipă la care este legitimat fostul căpitan al tiraspolenilor, Miral Samardzic, transferat în această vară.

Echipele româneşti au avut ghinion TOTAL la tragerile la sorţi. Astra Giurgiu dă piept cu Olympique Lyon, iar Petrolul Ploieşti se bate cu Dinamo Zagreb. Nici echipele din Rusia nu au avut prea mult noroc. Rostov are va avea o dublă complicată cu Trabzonspor din Turcia, iar Krasnodar speră într-o minune contra spaniolilor de la Real Sociedad. În schimb, Lokomotiv şi Dinamo Moscova vor juca împotriva unor echipe modeste din Cipru.

Источник – Canal 3


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑