Și-a luat revanșa! Mandi a salvat-o pe Reims cu PSG, în prelungiri



09 августа 2014

 

**VIDEO** Și-a luat revanșa! Mandi a salvat-o pe Reims cu PSG, în prelungiri

Debutul noului sezon din Franța a adus și prima mare surpriză în Ligue 1. ÎN DIRECT la Digi Sport 1, PSG a condus cu 1-0, a ratat un penalty, dar a obținut doar un punct în fața modestei Reims, după ce meciul s-a încheiat 2-2 (VIDEO AICI).

Totuși, echipa lui Laurent Blanc a avut șansa să obțină victoria în prelungirile meciului, după ce suedezul Ibrahimovic a egalat în repriza secundă.

În minutul 90+3, Pastore a întors pentru Chantome, însă algerianul Aissa Mandi a respins din apropierea liniei porții. Cei de la PSG au recuperat repede și au avut o nouă șansă imensă, peste jumătate de minut.

Digne a centrat pentru Ibrahimovic, Cavani a deviat spre poartă, însă același Mandi a fost din nou pe fază și a salvat extraordinar, în condițiile în care portarul Placide era bătut.

Prezent cu naționala Algeriei la Cupa Mondială, Aissa Mandi și-a luat astfel revanșa în fața colegilor și suporterilor, după ce în precedentul meci cu PSG, din etapa a 32-a a sezonului trecut, și-a dat două autogoluri, iar campioana Franței s-a impus cu un categoric 3-0.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑