Daniel Prodan: ”Mircea Sandu a dat dovadă că e bărbat adevărat”



09 августа 2014

 

**VIDEO** Daniel Prodan: ”Mircea Sandu a dat dovadă că e bărbat adevărat”

Didi Prodan îl contrazice pe fostul său coleg Jean Vlădoiu (DETALII) și spune că nimeni, niciodată, nu i-a cerut să-l atace pe Răzvan Burleanu și că, dacă a făcut-o, a făcut-o din proprie inițiativă.

„Nu mi-a sugerat nimeni, niciodată, să-l înjur pe Răzvan Burleanu sau să-l atac. A pornit de la mine. Didi Prodan nu e coordonat de absolut nimeni, nici de Mircea Sandu, nici de Bela Kassai, nici de Popescu... Didi Prodan de el însuși e condus. După incidentul din Scoția, Didi Prodan a spus: nu mergem pe drumul bun, am luat-o în străchini. Din cauza asta, Burleanu și echipa lui au sărit de fund în sus, pe românește”, a declarat fostul fundaș al echipei naționale și fost angajat al Federației Române de Fotbal, în direct, prin telefon, la emisiunea Digi Sport Special.

Prodan e, însă, de acord cu decizia luată de Mircea Sandu, de a renunța la funcția de președinte onorific al FRF (DETALII).

„Mircea Sandu a dat dovadă că e bărbat adevărat. Nu știu ce va face în continuare, nu sunt oracol. Are tot dreptul să-și spună părerea, pentru că peste 24 de ani a fost președintele Federației, înainte a jucat fotbal, deci este om din fotbal. Are dreptul să își spună of-ul atunci când fotbalul românesc o ia pe căi greșite. Așa o să fac și eu, nu mi-e frică nici de Burleanu, nici de Chivorchian, nici de nimeni”, a încheiat Daniel Prodan.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑