Contra a anunțat ultimul transfer la Getafe: “I-a venit cartea verde, urmează să fie prezentat”



09 августа 2014

 

**VIDEO** Contra a anunțat ultimul transfer la Getafe: “I-a venit cartea verde, urmează să fie prezentat”

Cosmin Contra a anunțat în direct la Digi Sport că unul dintre fotbaliștii pe care i-a dorit în această vară la Getafe va fi prezentat săptămâna viitoare, chiar dacă fostul club al acestuia susține că nu are drept de joc la formația spaniolă. Karim Yoda se antrenează de o lună sub comanda lui Contra, chiar dacă Astra susține că mai are contract încă două sezoane și va cere suspendarea lui.

Dus la Madrid de impresarii săi, fotbalistul francez e aproape de a semna contractul cu Getafe, lucru confirmat și de Contra: “Din ce am înțeles de la club, a sosit cartea verde și Yoda trebuie să semneze contractul și să fie prezentat zilele viitoare. Nu știu amănunte.”

Pe 14 iulie, când Getafe anunța oficial transferul lui Yoda, președintele Astrei, Dinu Gheorghe, declara: "Yoda are contract pe încă doi ani, e problema lui! Sunt organe competente care vor decide în cazul lui. El poate juca până pierde litigiul cu Astra, iar apoi e bun de plată. Dacă el nu plătește, Getafe o va face automat, pentru că e solidar cu jucătorul. Noi așteptăm ca Getafe să ne ceară certificatul. Jucătorul poate denunța contractul. Noi cerem bani, vrem să fie suspendat, riscul este al lui. El s-a întors în România pe 12 iunie, iar pe 15 a părăsit țara. Vedem ce va ieși, e un dosar pe rol.

Probabil că Yoda a avut de gând să fugă de la început. Ne-a costat 25.000 de euro, nu a fost vorbă de o sumă de transfer. Nu-i problema antrenorului, e treaba celor care conduc clubul. Contra antrenează ceea ce i se aduce! Yoda este plătit la zi, pe următorii doi ani și-a primit drepturile. După un an am convenit că primește un bonus, pe care l-a luat la termenul stabilit."

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑