Răducioiu: ”Este o mare confuzie la Dinamo. Echipa poate ajunge la retrogradare”



09 декабря 2014

 

**VIDEO** Răducioiu: ”Este o mare confuzie la Dinamo. Echipa poate ajunge la retrogradare”

Florin Răducioiu este dezamăgit de actualul management de la Dinamo și spune că însăși numirea lui Ionel Dănciulescu în funcția de antrenor principal este o dovadă a lipsei de strategie de la clubul din Șoseaua ”Ștefan cel Mare”.

Dinamo a terminat turul de campionat pe locul 8 cu 26 de puncte, la șapte puncte în spatele lui Petrolul, care ocupă ultimul loc de Europa, dar și la opt lungimi de primul loc retrogradabil, pe care se află momentan Gaz Metan Mediaș.

Unul dintre cei mai importanți foști jucători din istoria clubului Dinamo, este vorba despre Florin Radu Răducioiu, actualmente antrenor liber de contract, a vorbit, într-un interviu exclusiv acordat pentru Digi Sport, despre situația în care a ajuns clubul său de suflet.

”Am impresia că este o mare confuzie în acel club. Nu este nicio strategie clară acolo. Faptul că schimbi un antrenor, cum este Flavius Stoican, și-l aduci pe Ionel Dănciulescu, de altfel tot respectul pentru el, atunci asta este o confuzie.

Îmi permit să-i spun lui Dănciulescu, să nu se supere pe mine, că nu trebuia să fie acolo. Nu are nici școala de antrenori, nu are pregătire, nu înseamnă că dacă ai fost mare fotbalist poți fi și mare antrenor”, a spus Răducioiu pentru Digi Sport.

Fostul atacant al lui AC Milan este convins că Dinamo de acum este cel mai slab din istoria roș-albilor.

”Locul opt ocupat de Dinamo este dezamăgitor. Plus că, acum două luni, când a plecat Stoican, erau pe 4. În aceste condiții, este posibil ca Dinamo să ajungă la retrogradare. Cu două eșecuri și un egal ajungi imediat în zona nisipurilor mișcătoare.

Nu știu unde se îndreaptă Dinamo, dar e clar că s-au făcut și se fac greșeli în continuare”, a conchis Răducioiu pentru Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑