** Stoican are propuneri pentru Piţurcă. “Dacă se va apela la ei, vor face diferența”



010 августа 2014

 

 **VIDEO** Stoican are propuneri pentru Piţurcă. “Dacă se va apela la ei, vor face diferența”

Dinamo a făcut primul pas greşit din noul sezon, dar Flavius Stoican nu este îngrijorat. După  1-1 cu ASA Târgu-Mureş (DETALII AICI), antrenorul formației din Șoseaua Ștefan cel Mare şi-a îmbărbătat jucătorii, din partea cărora aşteaptă să reînnoade seria succeselor.

“Sper ca la meciul următor să fie toți valizi din punct de vedere fizic. Am nevoie de toți jucătorii și le dau încredere tuturor, indiferen de ceea ce se va întâmpla.  Doar răbdare, le spun și pe această cale, pentru că nu avem titulari și nu avem reserve. Sigur, la momentul acesta, unii și mă refer la primii 11, pleacă un pic cu prima șansă”, a spus Flavius Stoican.

La rândul său, ex-dinamovistul Ousmane N'Doye a avut cuvinte bune la adresa fostei sale echipe:

“E bună echipa și le doresc multă baftă. Dacă o vor ține tot așa pot termina pe unul dintre primele trei locuri. Mi-aș dori să revin la un moment dat la Dinamo, dar nu ca fotbalist, ci mai degrabă conducător. Nici președinte, cumva să pot ajuta însă clubul”.

Stoican i-a asigurat din nou pe fani că Valentin Lazăr şi Cosmin Matei vor rămâne cel puţin până la finalul anului în Ştefan cel Mare. Cei doi mijlocaşi sunt propuşi la naţională de tehnicianul dinamovist, mai ales ca selecţionerul Victor Piţurcă i-a văzut la lucru la ultimul joc. Pe 7 septembrie, România va disputa în Grecia primul meci din preliminariile pentru EURO 2016.

“Sunt convins că orice jucător de la Dinamo atunci când se va apela la el va avea determinare, dăruire și sunt convins că o să facă și diferența. Cu siguranță, până la iarnă Cosmin Matei sau Vali Lazăr vor rămâne alături de noi și sper chiar și pentru o perioadă mai mare, deoarece sunt jucători de la care eu aștept foarte mult”, a mai spus Stoican.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑