A-League Stars - Juventus 2-3. Del Piero a fost pe teren 65 de minute



010 августа 2014

 

**VIDEO** A-League Stars - Juventus 2-3. Del Piero a fost pe teren 65 de minute

Echipa italiană de fotbal Juventus Torino, aflată în turneu de pregătire şi promovare în Australia, a jucat un amical cu o selecţionată All Stars, pe care a învins-o cu scorul de 3-2 (1-0).

Golurile au fost marcate de Llorente (59), Pogba (88) şi Pepe (90+4), respectiv Carrusco (9) şi Juric (77). Titular în selecționata All Stars a fost și fostul căpitan al lui Juventus, Alessandro del Piero. Veteranul de 39 de ani a fost schimbat în uralele publicului, în minutul 65, când scorul era egal, 1-1. Chiar dacă presa internațională lansase variantă că Del Piero ar urma să evolueze câte o repriză pentru fiecare formație, campionul mondial a jucat doar pentru selecționata vedetelor din fotbalul australian.

Del Piero a înscris 290 goluri în cele 705 meciuri la Juventus, iar la naţionala Italiei a jucat în 91 de partide, unde a punctat de 27 de ori. Pentru actuala sa echipă din Australia, FC Sydney, a evoluat în 48 de meciuri şi a dat 24 de goluri.

Deși nu mai e de mult la prima tinerețe Del Piero vrea să revină în Europa și de curând a declarat că și-ar dori să evolueze la scoțienii de la Celtic. Italianul a recunoscut că are însă oferte doar din America și Japonia iar la Juventus va reveni doar dacă i se propune un post în conducerea clubului.

ECHIPELE DE START:

A-League Stars: Galekovic - Smith, Rose, North, Muscat - Broich, Carrusca, Albert Riera - Ibini-Isei, Berisha, Del Piero

Antrenor: Josep Gombau Balague

Juventus: Buffon - Lichtsteiner, Caceres, Bonucci, Evra - Ogbona - Pirlo, Marchisio, Pogba - Tevez, Llorente

Antrenor: Massimiliano Allegri

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑