Șah-mat din 15 pase! Liverpool a marcat un gol superb contra Borussiei



010 августа 2014

 

**VIDEO** Șah-mat din 15 pase! Liverpool a marcat un gol superb contra Borussiei

Liverpool și Borussia Dortmund au susținut împreună, în direct la Digi Sport 1, ultimul meci amical din această vară. Englezii vor debuta înm campionat pe 17 august, când va juca pe Anfield contra celor de la Southampton, în timp ce formația din Dortmund va susține miercuri, pe teren propriu, Supercupa Germaniei, contra marii rivale Bayern Munchen.

 

Pentru Liverpool, repetiția contra germanilor a fost una reușită. Poate cel mai reprezentativ lucru în acest sens este faza din minutul 61, când britanicii au marcat un gol superb, la capătul unei faze în care au reușit nu mai puțin de 15 pase consecutive!

La fel de adevărat este faptul că la un moment dat unul dintre jucători a părut în poziție de ofsaid, iar mingea pare să fie ieșit afară când a fost agățată de Sturridge

Cel care a introdus mingea în poartă a fost Henderson, dar cel puțin același merit îl au și ceilalți jucători care s-au aflat pe traseul pe care a circulat balonul ce a pornit din fața propriului careu: Skrtel, Lucas, Mignolet, Gerrard, Lovren, Johnson, Coutinho și Sturridge.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑