Echipele din NBA Indiana Pacers şi Houston Rockets vor juca un meci amical



010 октября 2013

 

Echipele din NBA Indiana Pacers şi Houston Rockets urmează să dispute primul meci din pre-sezon în Filipine. Cu o zi înainte de partidă, jucătorii celor două echipe au vizitat câteva şcoli, unde au ţinut o lecţie de baschet pentru o mulţime de copii.

Copiii au fost împărţiţi pe echipe şi au jucat un meci de baschet. Jucătorii echipei Houston Rockets au dat şi câteva lecţii în care i-au învăţat pe copii exerciţii de bază ale acestui gen de sport şi le-au explicat ce trebuie să facă ca să devină atleţi de performanţă. 

"Nu am mai văzut aşa ceva. Au atâta pasiune, sunt nebuni, sunt obsedaţi de sport, e ceva incredibil pentru noi. Este o onoare să vii aici şi să joci alături de ei", susţine jucătorul Houston Rockets Chandler Parsons.

"Baschetul poate avea influenţă asupra lor, pentru că aceşti copii sunt hiperactivi. Pe lângă faptul că au un caracter teoretic, aceste lecţii îi ajută şi la dezvoltarea abilităţilor fizice", a declarat consilierul de orientare al şcoli, Loida Beelen.

Meciul dintre Indiana Pacers şi Houston Rockets, de la Manila, face parte dintr-o campanie iniţiată de NBA, Global Games, iar în cadrul acesteia se vor disputa opt partide din pre-sezon, în opt oraşe diferite din şase ţări.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑