Rusescu câștigă teren la Sevilla. A marcat un gol splendid și a jucat 90 de minute



010 октября 2013

Raul Rusescu intră tot mai des în calculele antrenorul Sevillei, Unai Emery. Sevilla nu l-a folosit deloc pe fostul stelist în La Liga, însă situația din clasament îi forțează pe andaluzi să facă schimbări. 

Sevilla este clasată doar pe locul 11 în campionat, cu 9 puncte după 8 meciuri, iar obiectivul fixat la începutul sezonului - calificarea în cupele europene - pare acum o himeră. 

În lipsa jucătorilor convocați pentru partidele echipelor naționale din preliminariile pentru CM 2014, Sevilla a jucat o partidă amicală împotriva formației din liga secundă - Real Jaen.

Duelul a fost unul presărat cu momente importante, însă mai puțin pe teren, acolo unde meciul s-a încheiat cu scorul de 0-0, ci la capitolul reveniri. Unai Emery i-a folosit din primul minut pe Rusescu, Carrico și Juan Antonio Reyes, niciunul dintre ei nu au mai prins vreun minut pe teren de la primul meci din Europa League - cu Mladost Podgorica.

Conform site-ului oficial al Sevillei, fostul golgheter al Ligii 1 a ratat mai multe ocazii în partea secundă și a fost singurul jucător ținut timp de 90 de minute pe teren de către Unai Emery. 

Echipa Sevillei din duelul cu Jaen: 

Julian - Coke (Figueiras 63), Fazio (Luismi 63), Carrico (Nico Pareja 46), Fernando Navarro (Moi 63); Maduro (Iborra 63), Cristoforo (Cotan 63) - Reyes (Marin 63), Trochowski (Alex Rubio 63), Perotti (Carlos Fernandez - 63), Rusescu

După disputarea celor 90 de minute s-a trecut la executarea loviturilor de la 11 metri, iar scorul final a fost 2-1 în favoarea Sevillei. Unul dintre goluri a fost reușit pentru andaluzi de Rusescu, cel care a transformat superb lovitura de pedeapsă, printr-o panenka. În urma succesului, Sevilla a primit trofeul "El Olivo".

Transferat în această vară de la Steaua pentru 2,2 milioane de euro, Rusescu a jucat pentru Sevilla doar două partide, ambele în Europa League.

Deși a marcat de două ori într-un meci cu Mladost Podgorica, vârful de 25 de ani nu a mai fost folosit după aceea într-un meci oficial, mai exact de pe 8 august. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑