Gazonul din Feroe, încă un hop în drumul României. Nordicii: "Suntem chit, în tur noi am avut probleme"



010 октября 2015

 

**VIDEO** Gazonul din Feroe, încă un hop în drumul României. Nordicii:

Gazonul va fi principalul adversar al României în Insulele Feroe: meciul se va disputa pe sintetic, suprafaţă care le-ar putea pune probleme tricolorilor.

Stadionul pe care naționala Insulelor Feroe joacă meciurile de acasă are o capacitate de 4.500 de locuri și a fost construit în 1999. Suprafața este sintetică, dar selecționerul Anghel Iordănescu și-a luat măsuri de precauție, iar ultimul antrenament l-a făcut pe terenul de la Buftea.

VIDEO România - Insulele Feroe 1-0. Feroezii au întâmpinat o situaţie similară în meciul din martie de pestadionul Ilie Oană, pierdut cu 0-1 în luna martie. Acum, speră să profite din plin de handicapul românilor.

"Da, gazonul ar putea fi o problemă pentru români, dar şi noi am avut aceeaşi problemă în România, pentru că nu suntem obişnuiţi să jucăm pe iarbă.", a declarat selecționerul Insulelor Feroe, Lars Olsen.

România are nevoie de o victorie la Torshavn, pentru a termina pe locul al doilea în Grupa F a preliminariilor pentru Campionatul European din 2016, poziție care asigură calificarea directă la turneul final.

Insulele Feroe - România se joacă duminică, de la ora 19:00, LIVE TEXT pe www.digisport.ro și pe m.digisport.ro. Fazele VIDEO vor putea fi urmărite pe site imediat după încheierea partidei. De la ora 1:00, meciul va fi difuzat în premieră pe Digi Sport 1.

 



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑