Lupta tare pentru locul doi: Moldova a dat o lupta dramatica pentru pozitia a doua - VIDEO



010 октября 2015

Dupa victoria de aseara de la Chisinau, Rusia va fi mai relaxata in meciul de luni cu Muntenegru. Aseara in grupa Moldovei s-a dat o lupta dramatica pentru locul 2, pozitie care califica echipele direct la Campionatul European. Suedia a batut-o pe Liechtenstein, scor 2 la 0, in deplasare. Scandinavii raman la 2 puncte in spatele rusilor si abia in ultima etapa se va decide cine merge la turneul final si cine va juca la baraj.

 

Nationala Suediei era obligata sa bata Liechtenstein-ul pentru a mai spera la locul 2 in grupa, in conditiile in care Rusia s-a impus la Chisinau. Suedezii au dominat jocul si in minutul 18 au marcat, prin Berg. Mai tarziu, Ibrahimovic a avut o sansa imensa de a dubla avantajul scandinavilor. Penalty-ul sau a fost, insa, blocat de portarul echipei gazda. Zlatan si-a luat revansa dupa pauza. 


Suedia a castigat meciul cu Liechtenstein, scor 2 la 0. Tot aseara, Austria s-a impus, cu 3 la 2 in Muntenegru. 
 

Inaintea ultimei etape, Suedia ocupa locul 3 si este la 2 puncte in spatele Rusiei. Doar primele 2 echipe se califica direct la Campionatul European. A treia clasata va juca la baraj. Moldova a ramas cu 2 puncte la activ si nu mai poate evita ultimul loc.

 

In etapa finala a calificarilor, luni, Rusia va gazdui meciul cu Muntenegru, Suedia va juca acasa cu Moldova, iar Austria va da piept cu Liechtenstein. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑