Turneul Campionilor a început la Şcoala Sportivă Specializată de Tenis



010 октября 2015
Foto: publika.md

Opt cei mai buni tenismeni din ţară din şase categorii de vârstă participă la Turneul Campionilor. Competiţia a început la Şcoala Sportivă Specializată de Tenis din Capitală.

Cele mai mari bătălii se vor da la seniori. La competiţia participă doi tenismani din echipa Moldovei de Cupa Davis, Egor Matvievici şi Dmitri Baskov. Cei doi jucători sunt principalii favoriţi ai turneului.

Dueluri de foc vor şi în concursul feminin. Iulia Helbet şi Alisa Martînov sunt considerate principalele favorite la ultima competiţia de tenis din acest an desfăşurată sub egida Federaţiei Moldoveneşti de Tenis. Cei mai mici participanţi la Turneul Campionilor au vârsta de 10 ani.

"De fapt noi organizăm un astfel de turneu pentru generaţia mai tânără. Cei care sunt în top 100 sau 200 în ierarhia mondială au un program încărcat la turneele internaţionale. Numărul mare de copii înseamnă că noi creştem, înseamnă că tenisul devine mai popular. Avem mai multe posibilităţi ca pe viitor să avem nu numai un tenisman ca Radu Albot, dar cu mult mai mulţi", a spus Marina Tauber, preşedinta FM de tenis. 

Turneul se va încheia pe 14 octombrie, atunci când se vor disputa şi finalele. Fondul de premiere al turneului este de 50 mii de lei.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑