Antrenorul Igor Dobrovolski a trecut cu bine de intervenţia chirurgicală



010 декабря 2013
 width=

Antrenorul echipei FC Veris, Igor Dobrovolski (46 de ani), a fost supus în dimineaţa zilei de 9 decembrie, în cadrul Institutului de Cardiologie din Chişinău, la o intervenţie chirurgicală, în urma unor afecţiuni cardiace suferite în noaptea de duminică spre luni.

Conform profesorului-doctor care a intervenit la această operaţie, starea de sănătate a antrenorului echipei noastre este una bună, stabilă, şi în următoarele zile va fi externat.

Igor Dobrovolski a declarat că mulţumeşte celor care au fost alături de el şi au depus efort ca starea sa de sănătate să fie restabilită.

De asemenea, Managerul General al FC Veris, Alexandru Grecu, care a fost prezent în aceste două zile în preajma antrenorului, a declarat că întreg colectivul clubului este alături de antrenorul echipei, de la începutul aflării acestor circumstanţe, de la aflarea veştii, unde s-a intervenit promt, rapid, astfel că antrenorul a fost operat cu succes de către cei mai buni medici ai Institutului şi cu toţii aşteaptă externarea sa cât mai rapidă.

Mihai Burciu,
Serviul de Presă al FC Veris!

Источник – ФК Верис


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑