Dacia şi Zimbru se distrează în cantonamentul din Turcia



011 февраля 2014

 

04.02.2014 09:32

Distracţie pentru Zimbru şi Dacia în cantonamentul din Turcia. Jucătorii celor două echipe profită de faptul că au scăpat de gerurile din Moldova şi se scaldă în Marea Mediterană. În Antalya a ajuns luni şi Milsami Orhei.

Pe lângă antrenamente şi meciuri amicale, jucătorii de la Dacia şi Zimbru au timp şi pentru distracţii în cantonamentul din Antalya. Fotbaliştii celor două echipe s-au scăldat în Marea Mediterană, chiar dacă temperaturile nu sunt atât de generoase ca vara.

Zimbru şi Dacia au susţinut câte un amical în Turcia. Zimbrii a învins cu 2 la 0 o echipă din liga a patra din Germania, iar Dacia a încheiat luni la egalitate scor 0 la 0 partida cu gruparea rusă Volga Nijnii Novgorod. În Antalya a ajuns şi Milsami Orhei.

Antrenorul Gheorghi Iarţev va avea la dispoziţie în Turcia un lot alcătuit din 31 de jucători.

La Milsami se află în probe mai mulţi jucători printre care şi mijlocaşul Alexandr Budanov, care a câştigat în 2012 Cupa CSI cu selecţionata de tineret a Rusiei.

La finele cantonamentului, Milsami va renunţa la câţiva jucători.

„Cu siguranţă, cineva va părăsi echipa. O concurenţă sănătoasă nu încurcă niciodată. În primul rând în acest cantonament voi decide cine va fi titular şi cine va fi rezervă pe viitor”, spune Gheorghi Iarţev, antrenor Milsami.
.
Milsami va susţine mai multe meciuri amicale în Antalya, însă deocamdată, numele adversarilor nu se cunosc.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑