Cernomoret Odesa a scapat printre degete Supercupa Ucraine



Posibilul adversar al Daciei in preliminariile Europa League a scapat aseara printre degete Supercupa Ucrainei. Cernomoret Odesa a pierdut cu 1 la 3 in fata echipei Sahtior Donetk. Alexandru Spiridon, care ocupa functia de antrenor secund la mineri, si-a trecut in palmares trofeul cu numarul 17, castigat impreuna cu Sahtior.

Echipa Sahtior Donetk a inceput sa-si confirme statutul de favorita din primele minute ale intalnirii de la Odesa cu Cernomoret. Minerii au  inscris in urma unui contraatac in minutul 17 prin brazilianul Fred.

 Transferat recent pentru 15 milioane de euro de la Internacional, atacantul a rezolvat practic partida, cand a punctat pentru 2 la 0. Fred nici nu a sperat sa aiba un asemenea debut fabulos.

Cernomoret a readus intriga in joc in prelungirile primei reprize. Marinarii au redus din diferenta dupa reusita lui Antonov. Acesta a fost singurul moment de bucurie pentru formatia din Odesa in meciul de aseara.

 In minutul 68 Taison a transformat un penalty si a adus victoria lui Sahtior cu 3 la 1. Minerii au castigat pentru a cincea oara Supercupa Ucrainei, iar acest trofeu a devenit primul pentru echipa in noul sezon.

 

Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑