Isterie în jurul lui James Rodriguez: "Rămân cu capul pe umeri, faima nu mă va afecta"



011 августа 2014

 

James Rodriguez se pregătește de aproape două săptămâni cu Real Madrid și are șanse să evolueze în Supercupa Europei, cu FC Sevilla.

Columbianul pentru care deținătoarea UCL a plătit 80 de milioane de euro a ajuns să fie unul dintre cei mai iubiți jucători ai Realului, chiar dacă încă nu a apucat să debuteze în tricoul blanco.

Într-un interviu acordat pentru publicația El Tiempo, din țara natală, Rodriguez a vorbit despre atmosfera din lotul formației de pe Bernabeu:

"Toți jucătorii m-au primit foarte bine. Toți sunt oameni extraordinari. Cristiano Ronaldo este un om foarte bun, îl știam și dinainte, avem același agent.", a spus James.

Deși este din ce în ce mai asaltat de fani, columbianul promite că evoluția din teren nu îi va fi influențată de acest lucru:

"Rămân cu capul pe umeri, faima nu mă va afecta. Am venit la un club extrem de mare, care își propune mereu să câștige tot. Voi fi unul dintre jucătorii acestei echipe, suntem la același nivel, încercăm toți să lucrăm împreună și să atingem țelurile clubului.", a spus James.

Real Madrid – FC Sevilla se dispută marți, de la ora 21:45, și va fi transmis de Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑