Seria neagră i-a dinamitat jocul: Halep a pierdut 15 puncte consecutive în setul doi al partidei cu Pennetta!



011 сентября 2015

 

**VIDEO** Seria neagră i-a dinamitat jocul: Halep a pierdut 15 puncte consecutive în setul doi al partidei cu Pennetta!

Simona Halep (23 de ani, locul 2 WTA) a stabilit un veritabil record negativ într-un meci din fazele superioare ale unui turneu de Grand Slam. A doua favorită de la US Open s-a înclinat în semifinale în fața Flaviei Pennetta, care a practicat un joc ireproșabil și a penalizat toate greșelile comise de rivala sa. Scorul final a fost 6-1, 6-3.

După un prim set în care a avut mingi de break în debut, Halep a părut că-și revine în manșa secundă. Practic, de la 1-5, ea a abandonat lupta în primul set, dar a condus cu 3-1 în setul doi, când toți spectatorii anticipau disputarea setului decisiv. Dar ceva s-a "rupt" în jocul Simonei.

Ușor ezitantă pe toată durata jocului, ea a scăpat partida din mână. În loc să se facă 4-1, Halep a început să greșească inexplicabil și, enervată de break-ul suferit, pentru 2-3, nu a mai putut ripsota: Pennetta a făcut 3-3 cu un game la 0 și apoi un nou break a adus-o în avantaj.

De la scorul de 3-1 în set, Halep a pierdut nu mai puțin de 15 puncte consecutive, lucru semnalat în statistici, care l-a uimit și pe Cristian Tudor Popescu, cel care a analizat eșecul Simonei ÎN DIRECT la Digi Sport Special, la scurt timp după ultimul schimb.

În semifinala de la US Open, Halep a fost dominată la toate capitolele statisticii, Pennetta a avut procentaje superioare la punctele făcute din primul serviciu (61%-42%), al doilea (67%-36%), la winners (23-10) și a făcut mai puţine erori neforţate (16-23).

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑