David de Gea şi-a prelungit contractul cu Manchester United



011 сентября 2015

 

David Gea şi-a prelungit contractul cu Manchester United. Portarul spaniol a semnat o nouă înţelegere cu gruparea engleză după ce în luna august a ratat un transfer la Real Madrid.

Portarul spaniol, în vârstă de 24 de ani, a semnat un nou contract, valabil pe patru ani, cu opțiune de prelungire pentru încă un an.

Anunţul a fost făcut de conducerea clubului englez pe o reţea de socializare. Precedentul contract al lui De Gea cu Manchester United era valabil până în vara anului viitor, atunci când portarul ar fi putut pleca gratis la orice echipă.

După ce a semnat o nouă înţelegere cu Manchester United, David De Gea a declarat că vrea să uite vara dificilă şi să înceapă un nou capitol în carieră.

David De Gea nu a jucat deloc în acest sezon, în locul său fiind preferat argentinianul Sergio Romero. După ce şi-a prelungit contractul cu United, spaniolul ar putea redeveni titular.

Transferul lui De Gea la Real Madrid a picat în ultimele minute ale perioadei de mercato. Cluburile nu au reuşit să expedieze la timp actele care confirmau transferul ibericului.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑